Tudung Mesir Petak Kecil KakNur 50/55/60 Khazanah Muslimah Collection

Tudung Mesir Petak Kecil KakNur 50/55/60 Khazanah Muslimah Collection - Kali ini, Khazanah Muslimah Collection membawakan produk terbaru iaitu Tudung Mesir Petak Kecil di mana merupakan tudung bawal yang didatangkan khusus dari Mesir. Ye, dari Mesir. Original dari Mesir. Material dia kita tak dapat nak cari di kilang Malaysia. Dan sekarang tersangat meluas di Malaysia. Dalam dok cakap meluas di Malaysia pun, masih lagi terlalu ramai yang belum mengetahui akan kewujudan material superb nih.Kod Tudung Mesir : 09 (light grey)


Kalau perasan, tudung ni, mula terkenal sejak beberapa tahun yang lalu dan masih lagi menjadi kegemaran muslimah masa kini. Begitu juga dengan famili saya. kami pun tak terlepas juga menyimpan koleksi pelbagai warna Tudung Mesir Petak Kecil.

So, jom kita tengok apa yang best sangat Tudung Mesir Petak Kecil ni. Larh, best ke? Kalau dah borak panjang asyik sebut "Tudung Mesir" je, mestilah BEST!. Orang Kedah kata 'SSSSYOK'


Nak tau kelebihan tudung ni? 
Di atas ni saya sertakan 8 sebab kenapa saya perlu pilih Tudung Mesir KakNur.
Kalau nak tahu, terlalu banyak kilang di Mesir yang keluarkan material macam ni. 

Tapi tapi tapi, tak semua yang berkualiti. Ada yang nipis, tebal, sederhana, lembut dan ada jugak yang keras. Kiranya perlu pandai juga untuk pilih material.

Dan lagi satu tapi, kalau tak jumpa yang best, saya suggestkan untuk dapatkan dari Khazanah Muslimah Collection sebab mereka ni dah lama jual tudung mesir tiptop. Dan 80% bagi positive feedback dengan material bestjahitan & bungkusan kemas dan servis yang tiptop. Pasti anda tak kan berasa rugi beli dengan mereka.


KENAPA PERLU TEMPAH DENGAN KHAZANAH MUSLIMAH COLLECTION?


✓ Menyediakan servis potong kain dengan FREE OF CHARGE
✓ Boleh request bidang 50/55/60
✓Menyediakan servis jahit/kelim tepi dengan cas yang rendah, iaitu RM4 sahaja per helai
✓ Boleh request potongan Bawal Curve dengan harga yang berbaloi & berpatutan


Ayuh! Cepat bertindak sekarang sebelum anda terlepas peluang untuk dapatkan warna kesukaan anda.
Hubungi Khazanah Muslimah Collection melalui medium yang kami sediakan di bawah untuk membuat tempahan.

WhatsApp +60135160659

0 comment... add one now

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.