Pernah Dengar Murtabak Cheese Kampung Kurnia, Johor Bharu ?

Murtabak Majid Special No 1 Johor Bahru - Assalamualaikum, ada sesiapa di kalangan pembaca blog ni yang pernah singgah makan di Majid Murtabak Special No.1 Kampung Kurnia, Johor Bharu? Bila saya tengok video di bawah ni terliur la pulak.

Murtabak Majid Special No 1 Johor Bahru

Murtabak Majid Special No 1 Johor Bahru

Murtabak Majid Special No 1 Johor Bahru












2 comments.. read them below or add one

Kak T Kak T December 17, 2014
sedapnya...macam martabak kat Pekan ,pahang
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 19, 2014
Saya ni .. erkkk tekak melayu kuno kot, tak leh la nak masukkan tekak benda ... yg hairan burger ada cheese leh lak. Adeh.

ps:
Terima kasih sebab dah berikan vote LIKE dan G+ pada entri:
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.