Apa Kejadah Ni!! Isteri Kantoi Bersama Dengan Dua Lelaki Di Bilik Tidur


Kuala Lumpur : Luluh hati seorang suami berusia 32 tahun apabila menangkap isterinya sedang ‘berpesta’ arak di dalam bilik di rumahnya di Pantai Dalam, di sini, bersama dua lelaki tidak dikenali, Khamis lalu. Illustrasi hiasan.

Lebih mengejutkan, pemeriksaan lanjut si suami di dalam bilik itu menemui puluhan botol dan tin arak disembunyikan dalam almari di bilik tidurnya itu.

Dalam kejadian kira-kira jam 9.30 malam itu, berang dengan tindakan isterinya berusia lewat 20-an itu, si suami menghalau kedua-dua lelaki terbabit sebelum membuat laporan di Balai Polis Pantai, di sini.

Menurut sumber, si suami yang baru pulang dari kerja berasa curiga apabila melihat dua pasang kasut lelaki di hadapan pintu rumahnya.

“Sebaik masuk ke dalam rumah, lelaki terbabit mendengar bunyi gelak tawa dari dalam bilik tidurnya. “Si suami terkejut apabila melihat isterinya dan dua lelaki tidak dikenali berada dalam keadaan khayal di dalam bilik tidurnya. “Si suami menghalau kedua-dua lelaki terbabit sebelum menemui puluhan tin dan botol arak disembunyikan dalam almari di bilik itu menyebabkan mereka bertengkar hampir 20 minit,” katanya. 


Sumber: Harian Metro

4 comments.. read them below or add one

eeqa~ eeqa~ October 10, 2011
Kesiannya husband die... :( tp tak boleh nak komen lebey2 sgt cuz kite tak taw the real situation kut.. huuu
YAYA AZURA YAYA AZURA October 10, 2011
'terer' tul bini dia...
main sorok arak dalam almari pulak tu ...
Liza @ Adzriel AB Liza @ Adzriel AB October 10, 2011
nyaris tak dibunuh isterinya.. teruknya.
sarah sarah October 10, 2011
itulah terjadi bila agama dipinggirkan..

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.