Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011


Salam Semua...jom join contest oleh Denaihati.com yang memberi hadiah yang lumayan...rugi kot kalau tak join...

Di bawah nie, link2 yang aku cari di Denaihati.com:



1)Cinta Dari Kaabah
2)Jemaah Haji 2010 seruan suci
3)Jadual Penerbangan Haji 2010
4)Isra dan Mikraj hanya kisah dongeng
5)Isra dan Mikraj pengajaran yang dilupai
6)Wanita bertudung nampak peha
7)Tips Pasti Berjumpa Malam Lailatul Qadar
8)Fadilat memberi makan orang berbuka puasa
9)Zakat Fitrah Seluruh Malaysia 2011
10)Muhasabah Ramadhan
11)Ramadhan bulan Rahmat, Pengampunan dan Pembebasan dari api neraka
12)Bazar Ramadhan Seluruh Malaysia 2011
13)Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Malaysia dan Negeri-Negeri di Malaysia 1432H/2011M











5 comments.. read them below or add one

Zul Fattah Zul Fattah August 27, 2011
cam best je... sempat lagi ke nak join.?
Mr Rileks Mr Rileks August 27, 2011
denaihati nie mmg kena dgn tagline dia nie... nak join gak nie... :)
Famili Ceria Famili Ceria August 27, 2011
@Zul Fattah
sempat lagi..sebab denaihati kata sampai lewat malam atau tengahari esok..
Famili Ceria Famili Ceria August 27, 2011
@Mr Rileks
bagus mr. rilek...cepat join..hehe
Zul Fattah Zul Fattah August 28, 2011
erm.. tengok la dulu.. kalau sempat aku join.. huhu ..

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.