Cashout Nuffnang First Time

cashout


Alhamdulillah...sempena Hari Raya Aidilfitri 2011M/1432H , Afif dapat mengcashout Nuffnang buat kali pertama ..Jumlah yang dicashout pun taklah banyak..hanya RM 160+-..Sebab nak kumpul pun ambil masa yang lama selama 1 tahun 4 bulan ...hehe...ok la tue..sebab baru start aktif bulan 5 baru nie yang sebelum tu jumlah Nuffnang terkumpul yang baru capai RM 40 sumthing...


Ni screenshot dia:

Terima kasih Nuffnang sebab bagi banyak BE...Jumlah nie mungkin tak banyak bagi yang guna Innity ataupun top blogger macam Yuyu Zulaikha takpon Cik Epal yang sebulan mereka boleh dapat ribu-ribu senang-senang saja.....tetapi Afif bersyukur sebab boleh la dapat ratus2 walaupun tak ribu2..hehe

p/s: la nie kena start tunggu cek dari Nuffnang pulak..

{ 28 comments.. read them below or add one }

Ajeyy Rawk Ajeyy Rawk August 28, 2011
wahhh.. !!
tahniah abg .. !!
ziraziz ziraziz August 28, 2011
tahnah2..duit raya tu .. :)
Zul Fattah Zul Fattah August 28, 2011
bapak r..aku tak pernah dapat kot.. huhu..
Lia Irdelia Lia Irdelia August 28, 2011
wah,, bestnya... taniah :)
sharifdez sharifdez August 28, 2011
Tahniah Afif dah merasa duit dari Nuffnang. Duit raya dari Nuffnang tu.
::Miss Hearty:: ::Miss Hearty:: August 28, 2011
wahhh..bestnyerr !! nak wit raya.hehehe :)
Famili Ceria Famili Ceria August 28, 2011
@Zul Fattah
kena usaha sikit..tapi ni pon lama kot baru boleh kumpul...setaun tue..
Famili Ceria Famili Ceria August 28, 2011
@sharifdez
terima kasih sharifdez...sharifdez pon ada peluang tue..cuma jarang update entri..kalau selalu, pergh..mesti berduyun-duyun duit datang..
Admin Admin August 28, 2011
salam selat hari raya.tumpang link sikit
LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE 
MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
FOR WATCHING MOVIE ,SPORTS AND LISTEN
 RADIO VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN << 
WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING<<
DI SINI ADA ,THR GEGAR,HOTFM,KLFM,JOHOR FM DAN MACAM MACAM 
LAGI,TERDAPAT LEBIH KURANG 175 BUAH STESEN RADIO
YANG BEROPERSI DI MALAYSIA BOLEH DI DENGARI DI SINI SECARA PERCUMA
by>tuan tanah aku yang bernama hos getah
Rahmad Rahmad August 28, 2011
wah duit raya dr nuffnang tue..hee
Awan Fantasia Awan Fantasia August 28, 2011
Power hang..Duit raya banyak la hang tahun nie..haha..

Entri Terhangat!! :
Oh Perempuan Dan Onani!!
Oh Payudara Dan Pramugari!!
Famili Ceria Famili Ceria August 28, 2011
@Awan Fantasia
besa2 ja nie..ang tak tunjuk advertlets ang lagi..mesti lagi lumayan...
- abdul hadi abdul muti - - abdul hadi abdul muti - August 29, 2011
wah!! dapat duit raya!! saya ni, join nuffnang 4 bulan, baru ada seringgit 5 sen. haha
Zul Fattah Zul Fattah August 29, 2011
oo.. lama jugak r..
salam ziarah..
selamat hari raya aidil fitri
dan salam 8-2
msredcheesecake msredcheesecake August 29, 2011
dapat duit raya, alhamdulillah...

selamat hari raya maaf zahir batin
El-Janna El-Janna August 30, 2011
wa.. bagusla.. selamat hari raya..
NurzJ NurzJ August 31, 2011
Tahniah, dapat duit raya.. kalau leh derma skit ke Rumah Aman tu..
NurzJ NurzJ August 31, 2011
Tahniah, dapat duit raya.. kalau leh derma skit kat Rumah Aman tu
Sya Isya Sya Isya August 31, 2011
wah! tahniah, walaupun start aktif dari bulan 5, tapi boleh dapat banyak tu. good job!
Cik Bunny Cik Bunny August 31, 2011
tahniah,
kalo cik bunny mungkin tunggu setaun baru leh cashout =(
NormaLiza Mah NormaLiza Mah August 31, 2011
syabas.. saya sedang berusaha utk cash out ni.... hope dpt lah....
singgah2 tgk entry n klik2 iklan.... so far saya tak dpaat lagi BE..
jom klik..
Saiazuan Saiazuan August 31, 2011
wow.. lama gk kumpul... yups! jauh kn level kta ngn yg otai yg senang nk dpt duit.. tp diorng da brusaha untuk smpai top, so tu la hasil tuk dirong :D

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.