Jawapan Ustazah Bahyah Terhadap Lawak Sepah

    Salam...tadi saja jalan2 tengok facebook Ustazah Siti Nor Bahyah..Afif tertarik pada satu soalan ustazah mengenai adakah Us. dan Ustzh berkecil hati terhadap Kumpulan Sepah dalam Maharaja Lawak kerana meniru gaya mereka?

Sebab masa tengok maharaja lawak dalam Youtube ,memang Afif dah rasa lain macam dah nie..Sepah macam menyindirkan Us. dan Ustzh dalam program Semanis Kurma. Tetapi jom kita tengok apa jawapan Ustzh Siti Nor Bahyah dalam facebooknya sama ada kecil hati atau tak...



6 comments.. read them below or add one

Ahmad Haziq Azlan Ahmad Haziq Azlan July 02, 2011
semput~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mohd Zakwan Mohd Zakwan July 02, 2011
terbaik jawapan Ustazah tu !! terbaik lah :D

Jom TERJAH blog Zakwan !!
nohoho =) nohoho =) July 02, 2011
itu la orang sabar...sabar kan separuh dari iman...
PenDekAr LauT PenDekAr LauT July 02, 2011
Alhamdulilah, nampaknya UStazah Bahyah x marah. Ustazah Bahyah memang seorang yg sabar dan disenangi oleh org ramai..
cik.saffa.here.with.love. cik.saffa.here.with.love. July 02, 2011
so lepas nih jgn nak terlalu obses ngn maharaja lawak...
copy yg elok tak pe...
nih tak elok jgn la nak tiru...
lu pikir la sndiri...
AnonymousAnonymous October 26, 2011
sukri ismail yang over dr ustazah , jawapn ustazah cool je .

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.