Gambar Jenazah Biker Hazalli Khalid Kemalangan Maut Karak Dikebumikan

Rakaman Rider Superbike Sempat Brek Elak Kemalangan Lebuhraya KarakVideo Kemalangan Maut Superbike di Lebuhraya Karak, Kronologi Kemalangan Maut Superbike Lebuhraya Karak, Gambar Jenazah Biker Hazalli Kemalangan Maut Karak Dikebumikan, Hazalli Khalid Penunggang Superbike Maut Lebuhraya Karak 2014, Status Whatsapp Terakhir Arwah Hazalli Khalid merupakan Petunjuk?Gambar Selfie Mangsa Sebelum Kemalangan Maut Karak (19 Oktober 2014)Kronologi Kejadian Kemalangan Maut Di Lebuhraya Karak (19 Oktober 2014) - Assalamualaikum, dalam kejadian kemalangan Lebuhraya Karak pada pukul 11.40 pagi 19/10/2014 , Hazalli 33, seorang jurutera syarikat telekomunikasi Instacom mati rentung apabila motosikal yang ditungganginya dan tiga buah motosikal rakannya terbakar. Hazalli seorang yang amat meminati motosikal berkuasa tinggi ( Super Bike ) namun tidak di sangka minat nya yang mendalam dalam bidang permotoran boleh membawa maut untuk diri nya. Motosikal Yamaha berkuasa 1000cc yang ditunggang nya terlibat dalam kemalangan di Karak semalam yang menyebabkan beliau maut terbakar dalam kemalangan Ngeri tersebut.

Video Kemalangan Maut Superbike di Lebuhraya Karak, Kronologi Kemalangan Maut Superbike Lebuhraya Karak, Gambar Jenazah Biker Hazalli Kemalangan Maut Karak Dikebumikan, Hazalli Khalid Penunggang Superbike Maut Lebuhraya Karak 2014, Status Whatsapp Terakhir Arwah Hazalli Khalid merupakan Petunjuk?, Gambar Selfie Mangsa Sebelum Kemalangan Maut Karak (19 Oktober 2014), Kronologi Kejadian Kemalangan Maut Di Lebuhraya Karak (19 Oktober 2014)



Video Kemalangan Maut Superbike di Lebuhraya Karak, Kronologi Kemalangan Maut Superbike Lebuhraya Karak, Gambar Jenazah Biker Hazalli Kemalangan Maut Karak Dikebumikan, Hazalli Khalid Penunggang Superbike Maut Lebuhraya Karak 2014, Status Whatsapp Terakhir Arwah Hazalli Khalid merupakan Petunjuk?, Gambar Selfie Mangsa Sebelum Kemalangan Maut Karak (19 Oktober 2014), Kronologi Kejadian Kemalangan Maut Di Lebuhraya Karak (19 Oktober 2014)

{ 8 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous October 21, 2014
gunakan lah perkataan 'dikebumikan', sesungguhnya ahli keluarga sedang bersedih duka...
Famili Ceria Famili Ceria October 21, 2014
baik..terima kasih atas nasihat..tadi dok fikir jugak perkataan apa nak guna..
AnonymousAnonymous October 22, 2014
Al-Fatihah buat Arwah.Kepada bikers lain pengajaran supaya lebih berhati2.Memang tidak dapat dinafikan karak Highway yang mempunyai jalan mendaki dan menurun serta corner yang menarik membuat kita hilang pertimbangan apabila menunggang.Saya dah lama gantung helmet disebabkan kecederaan kekal akibat kemalangan ngeri ketika menunggang satu ketika.
AnonymousAnonymous October 22, 2014
Al-Fatihah .Kepada rakan R1 sila berikan bantuan moral dan kewangan kepada isteri dan anak2 arwah.Bikers sama susah, sama senang
AnonymousAnonymous October 22, 2014
Sedih mendengar berita sebegini.Aku bikers jugak,Karak highway ini tempat aku mengasah tayar disebabkan duit yang ciput untuk berlumba didalam trek.Memang trek hujung minggu.Puak2 R1 ni ingat hebat sangat.Jalan raya bukan tempat berlumpa bro, ingat tu semua bikers.Sayangilah keluarga anda.Apa2 pun Al-Fatihah buat saudara kita.
AnonymousAnonymous October 22, 2014
Al-Fatihah.Semoga rohnya diletakkan ditempat orang beriman.Aminnn
AnonymousAnonymous October 22, 2014
Bikers superbike ni, senang jalan ramai-ramai.Sakit sendirilah tanggung.Berlumba dalam trek,
Bukan Karak Highway bodoh,dah menjanda.ambik kau
AnonymousAnonymous October 22, 2014
Saudara yang komen jangan begitu.Kesian kepada keluarga arwah.Kita hormati dan gunakan bahasa yang baik.Aku bikers jugak yang dah bersara disebabkan kecacatan kekal.Semuanya gara-gara kesilapan orang lain yang menyebabkan kita menanggung penderitaan.sedekah kan Al Fatihah kepada arwah

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.