Blogging Kini Menjadi Hobi

Menarik!! Koleksi Gambar-gambar Monyet Yang Cute Sangat

Jom layan semua gambar2 nie...


cutenyer...hihik

tengah memikir dengan sapa la dia nak kawin

wow..renung tajam nampak..

sayangnya dier...

lapar betol monyet sekor tue..

monyet tengah cari kutu

aikk..pandai pulak monyet nie cari awek..hihikkk..

manja pulak anak harimau dengan monyet tue..

hmmm...wanyinya...

hmmm...mesra supo ore..

dah macam ranger pulak monyet nie..

isy...apalah nasib daku inii...

inilah tok 'janggut' monyet....

aiii...tengah buat pe tuee??

wow...monyet pakai baju sijuk..alahai..cutenyer..

apa tengok-tengok?

tengok apa kat atas tue..

ni mesti baru abih keje..nak berehat pulak lah..

alahai..cute miut nyer baby monyet nie..

monyet tu beposing macam gadis muda...

monyet sekor nie gelak kat sumer monyet-monyet lain kat atas...ROFL..kikiki


Tag : gambar, lawak
3 Comments for "Menarik!! Koleksi Gambar-gambar Monyet Yang Cute Sangat"

monyet yang pakai baju sejuk tu comel..haha~

comeyyyyyyyyy~~

suka tgk monyet pelok kucg!haha

bukan monyet yg pakai baju sejuk tu super impose ke??? sbb tgn dia tgn org....

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.

Back To Top