Apabila Butang "Mute" Ada Dalam Dunia Realiti


Hari nie ada video yang best Afif nak share untuk semua...Apa akan terjadi apabila butang "mute" wujud di dunia...





{ 8 comments.. read them below or add one }

Dunia CMRatu Dunia CMRatu October 03, 2011
hehe.. memang bestkan .. :P
puteraduyong puteraduyong October 03, 2011
hehe...kalau betul ade...kesian ooo...
C` Ayob-Ilmu Asas Hidup C` Ayob-Ilmu Asas Hidup October 03, 2011
hahaha.....mimang pandai dorang ini kan


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/
Famili Ceria Famili Ceria October 03, 2011
@C` Ayob-Ilmu Asas Hidup
salam kenal juga dari Afif @ Famili Ceria...terima kasih sebab sudi datang ke blog Afif...
Famili Ceria Famili Ceria October 03, 2011
@puteraduyong
kalau betul ada,mmg hairan giler la...
zonejb zonejb October 03, 2011
hai.... leh tkar link? klu awak sudi sya ltkkan link awak dalam 2 blog saya
http://khalifahalhidayah.blogspot.com
http://republicofmonggol.blogspot.com
klu sudi sila beritahu saya di ulasan salah satu blog saya. sila letak link awak sekali
zonejb zonejb October 03, 2011
trima kasih.. sya pun dah ltk link awak dalam 2 blog saya

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.