BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG


Salam semua...pagi ni Afif nak join segmen Bne Ashaari..sapa nak join, klik la banner dia tue..Baim hampa join cepat,sebab waktu tamat segmen ni pukul 2 petang satgi...


Afif start buat blog nie 28/4/2010...tapi baru aktif masa Mei 2011 sebab sebelum ni tak tau apa tue follow,blogwalking,comment, dan hanya tau jadi 'silent reader' saja....Afif buat blog nie sebab nak isi masa lapang dan ingin try macam mana nak tambah oendapatan guna blog...sebab selau dengar Blogger berpedapatan empat angkat angka dari blog setiap bulan...memang rasa terbakar jugak waktu tue...Selain tu, Afif jugan share-mengeshare nie seperti pepatah "Sharing Is Caring".

       Blogger yang menjadi idola ialah Abg Ben, Broframestone, HH, Faizal Fredly dan banyak lagi blogger2 Top..Rasanya sampai takat nie saja la..tak tau nak cakap apa dah...Panjang-panjang sangat pon tak boleh, nanti banyak kesalahan tatabahasa..Sekian...:D

{ 14 comments.. read them below or add one }

Fariza Othman Fariza Othman July 19, 2011
sama dulu pun pikir cm2 gak. keep blogging!!

http://farizaothman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html
Niena Pengembara Ilahi Niena Pengembara Ilahi July 19, 2011
semoga berjaya..mana tau pasti nama sebaris ngan blogegr yg terkenal tu ^^ tpi takmo lawan tokay tau haha
Elih Japahar Elih Japahar July 19, 2011
singgah dr segmen yang sama :)
Ezad Skytech Ezad Skytech July 19, 2011
ramai kan yg baru aktif blogging balik tahun ni kan walaupun da lama ada blog tapi tak aktif...heee~
Luqaz™ Luqaz™ July 19, 2011
Salam kenal..
singgah dari segmen abg ben.. sy join jgk.. jom singgah sini -> Ben Ashaari Ajak Pilih Blog
Elih Japahar Elih Japahar July 19, 2011
Betul..entahlah apa masalahnya, bg sy mmg masa yg tak mengizinkan time tu..
harrazdani harrazdani July 19, 2011
datang mencari blog pilihan.....dari segmen yang sama....byk nak kena terjah ni....:)
Zul Fattah Zul Fattah July 19, 2011
skodeng2.. .

http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html
Amy Syaquena Amy Syaquena July 19, 2011
salam kenal singgah sini dan follow.jemput ke blog saya.
diana diana July 19, 2011
senyum2 kat sini..:)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR July 20, 2011
singgah kentut sini jap..hehehe
Mizfantagiro Mizfantagiro July 20, 2011
jalan-jalan =)
http://dismybelog.blogspot.com/

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.