2nd Buffered Earnings

Salam Tengahari..
Hari ni tetiba aku gi belek earning Nuffnang...tengok-tengok...Alhamdulillah..Buffered Earning aku dah bertambah dari 2 menjadi 5 dalam masa seminggu..



Ni screenshot:


nota kaki:memang rasa syok sebab aku sebelum nie tengok saja blogger lain dapat macam
                nie...akhirnya, impian aku nak macam mereka tercapai...jom pakat2 naik macam blogger
               terkenal..rasa sangat2 bersemangat nak blogging..


1st Buffered Earnings

6 comments.. read them below or add one

Ahmad Haziq Azlan Ahmad Haziq Azlan July 02, 2011
kantoi la ang klikmsendiri kan....
hahahahahaha~~~
Famili Ceria Famili Ceria July 02, 2011
mana daa...kalau klik sendiri...mesti kena banned sebab buat fraud klik...
Famili Ceria Famili Ceria July 02, 2011
terima kasih wan_cikgumuzik...
Jet Boy Jet Boy July 05, 2011
Teringin jugak nak dapat camtu.
Famili Ceria Famili Ceria July 05, 2011
buleh nak dapat...cuma kna maintain unique visitor lebih dari seratus...contoh cam 100-200 dah start buleh dapat...

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.