IKLAN RAYA MAXIS 2014

maxis


Assalamualaikum,

Raya dah nak dekat.. Dah tak sabar rasanya nak raya...Tapi sedih jugak ramadhan dah nak pergi.. Maxis pon ada jugak iklan raya..best jugak..tapi part paling best masa diorang guna GPS, Suami dia tanya "Ape bende turn left tu ?"Isteri dia jawab "Pusing kiri" Kemudian, GPS tu kata "turn right"..Suami tanya "turn right pulak?"..Isteri dia jawab "turn right tu abang pusing kanan"..Suami dia kata pulak" Senang la macam tu, takde la susah sangat" Lepas tu sampai kat roundabout, GPS tu kata " Enter the roundabout in four hundred meters, take the third exit" terus diorang berpandangan sesama sendiri...

Tagline Raya Maxis 2014:


Di mana kasih bertamu, 
Di situlah keluarga bersatu.

Home is wherever family is.

video


Koleksi Iklan Raya Yang Lain :-
Iklan raya RTM 2014 - SINI
Iklan raya Nissan 2014 - SINI
Iklan raya TNB 2014 - SINI
Iklan raya TM 2014 -  SINI
iklan Raya Proton 2014 - SINI

0 comment... add one now

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.