Cerita Lawak Di Kedai Emas




Dalam satu kedai emas, ada seorang perempuan terkentut ketika menonggeng melihat cincin...dia tersipu-sipu malu dan melihat sekeliling untuk melihat sesiapa ada berdekatana dengannya dan perasan ada promoter kat belakangnya..


Promoter : Boleh saya bantu?

Perempuan tu anggap promoter tu tak dengar la yang dia kentut jadi dia pon bertanyakan soalan sambil buat seperti tiada apa yang berlaku..

Perempuan : Berapa harga cincin ini?

Promoter: Kalau tengok cincin ni pun boleh buat puan terkentut, saya pasti puan akan terberak bila tahu harganya..


p/s: hahaha...aku gelak berdekah-dekah bila dah abis baca.. 

Follow my blog with Bloglovin

{ 9 comments.. read them below or add one }

Kancil 8349 Kancil 8349 October 04, 2011
hahaha....mesti malu tu perempuan
Freaky Freaky October 04, 2011
hahahaha serius sangat bodoh. aduyaii sakit perut aku gelak..

p/s : nanti aku masukkan blog ko dalam bloglist aku
ampuntuan ampuntuan October 05, 2011
si rosmah cincin tu pun x heran dgn cincin rm72juta dia pulang balik kat sipenjualnya!!
AnonymousAnonymous October 05, 2011
hahahahaha...caya laaa,aku gelak sampai guling2 nihh...binawe sgguhhhh
cekmet cekmet October 06, 2011
ahahahahahaha bodo gilo bhahaha
DIRDIR October 09, 2011
HAHAHAHAHAHAH...
Mohd Zakwan Mohd Zakwan October 24, 2011
hahahha . lawa gilaa !!
nak share kat facebook la..hhaa :D

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.