Akibat Nafsu Serakah, Tiga Lelaki Dihadapkan Ke Mahkamah Kerana Rogol PelajarTiga lelaki dihadapkan ke Mahkamah Seysen Kuala Terengganu hari ini atas kesalahan merogol seorang remaja perempuan bawah umur di Dungun.

Ketiga-tiga lelaki berkenaan dipercayai merogol secara bergilir-gilir seorang pelajar perempuan sekolah menengah di sebuah rumah kosong di Kampung Alor Mak Bah minggu lepas.

Sebelum kejadian, mangsa, 13 tahun dikatakan keluar rumah kira-kira jam 8.15 malam untuk membeli air minuman dan ubat di sebuah kedai runcit berdekatan rumahnya.

Bagaimanapun, selepas kesucian gadis remaja yang sedang menuntut di tingkatan satu dinodai oleh remaja lelaki bernafsu syaitan berkenaan, mangsa dikatakan ditinggalkan di sebuah pondok di tepi jalan dekat Nibong sebelum ditemui penduduk kampung yang bertindak menghubungi polis bagi memaklumkan penemuan gadis berasal dari Gong Pasir itu.

Berikutan laporan yang diterima di Balai Polis Dungun berkaitan kejadian terbabit, polis melancarkan gerakan memburu suspek disyaki.

Hasilnya, beberapa suspek berusia antara 19 hingga 22 tahun ditahan dalam lima serbuan berasingan di Kampung Alor Mak Bah kerana disyaki terlibat merogol pelajar yang difahamkan bersekolah di Sekolah Menengah Balai Besar itu.SUMBER

2 comments.. read them below or add one

Amoi_Soya Amoi_Soya October 20, 2011
that's why la knp hudud perlu dilaksanakan...
AnonymousAnonymous February 02, 2013
bdk tu da x dara sblom 3 ekor tu rgol dia..rgol ke law same2 suke?..

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.