PERLU KE KOMEN ENTRI YANG JOIN SEGMEN KITA | SEGMEN CIKGUMUZIK



     Salam...amboi pepagi lagi dah join banyak segmen...tapi takper la sementara tunggu nak bersahur...kan..kan..terukan membaca dengan klik seterusnya..




     Aku tengok dalam bloglist aku wancikgumuzik bertanyakan pendapat mengenai Perlu Ke Komen Setiap Entri Yang Join Segmen Kita...Mengikut pendapat Afif, sangat PERLU untuk kita komen kesemua entri tersebut tanda kita jejak ke entri tersebut.Selain itu, kita secara tak langsung dapat menambah bilangan komen di blog tersebut sekaligus  menambahkan kegembiraan blogger tersebut apabila tuan segmen sendiri yang komen.
     Hmm..rasanya yang tu sajalah Afif nak komen...Sekian..Sesapa yang nak join tue, sila la klik SINI.


Tags:PERLU KE KOMEN ENTRI YANG JOIN SEGMEN, KOMEN ENTRI SETIAP SEGMEN, KOMEN SETIAP BLOG YANG JOIN
 

{ 10 comments.. read them below or add one }

wan_cikgumuzik wan_cikgumuzik August 04, 2011
wahhh.. thanks sbb sudi join segmen cikgu dan bagi pendapat...

kita tggu dan tengok apa kata mereka yang lain2.. sama2 kita belajar yer.. :D
Fitrihadi Fitrihadi August 04, 2011
kalau ramai yang join segemen tu, memang lenguh tangan nak terjah satu2...huhu..
Terbang Bersamaku Terbang Bersamaku August 04, 2011
perlu, sebab tanda penghargaan dan tanda org yg buat segment tue bace entry org yg joint segment tue..dan bolehlah bertukar2 pendapat etc..
Famili Ceria Famili Ceria August 04, 2011
@wan_cikgumuzik
sama2..saja2 nak try join sebab tak pernah join lagi rasanya segmen yang cikgu buat...
Ajeyy Rawk Ajeyy Rawk August 04, 2011
Salam ziarah daripada saya .. nak dah siap pun bloglist kita geng .. !! Thanks yaa sebab sudi join .. !! Hehe :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/senarai-bloglist-bersama-ajeyy-rawk.html
KiD KiD August 05, 2011
eh eh.. saye tak komen kat sini.. heheehe

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.