Iphone Dijadikan Kamera DSLR

Sekarang, zaman teknologi serba canggih ...Iphone kini boleh di modified sehingga jadi kamera DSLR..


Banyak lagi gambar yang boleh dilihat bagaimana Iphone tersebut dimodified dengan klik Teruskan..




















Hebat betulkan Iphone...Jom beli Iphone dengan harga yang berpatutan di SINI


TAGS:change iphone become dslr, dapatkan iphone dslr terkini, iphone jadi dslr, modified iphone jadi dslr, new iphone dslr, transform iphone into dslr,ubah iphone jadi dslr , iphone boleh dijadikan dslr

{ 8 comments.. read them below or add one }

angah angah July 17, 2011
da xyah beli dslr da..2 in 1...wakakak
CMRatu Fotografi CMRatu Fotografi July 17, 2011
akan datang tak tahu la apa plak org nak tambah..
Famili Ceria Famili Ceria July 17, 2011
@angah

btol tue..la nie tak nampak lagi kat Malaysia buat camni...tak lama lagi,tudia,mesti bercambah bak cendawan selepas hujan
Cik Bunny Cik Bunny July 17, 2011
uit, tak terpikir plak buat cam tu 0_0
June Shukor June Shukor July 17, 2011
Wahhhh... Kalau bole buat macam ni mmg best. X sia2 saya beli iPhone
Search ilmu Search ilmu March 10, 2012
Camera yang sangat unik dan jarang saya lihat heh

Visit today,,,, please visit back

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.