Inilah Manusia Yang Memberi Mercun Bola Kepada Beruk Yang Hampir Hancur Tangan Dan Kini Sudah Mati

Inilah Wajah Manusia Yang Memberi Mercun Bola Kepada Beruk Yang Hampir Hancur Tangan - Assalamualaikum, dalam video ini menunjukkan seorang lelaki yang dipercayai mamat yang membaling mercun bola ke arah "Michai" iaitu beruk yang terkena mercun tu. Tapi video ni kurang 'clear'. kalau sapa-sapa yang ada video yang lebih jelas boleh letak link di ruangan komen..

beruk hancur tangan kena mercun bola




beruk kena mercun

mercun dibaling kepada beruk

mercun bola

beruk main mercun bola

beruk comel

beruk mati kena mercun bola

6 comments.. read them below or add one

the.mri the.mri August 23, 2015
Manusia prangai lebih teruk dr binatang..esok2 biar beruk tu pulak baling mercun kt dia
Najihah Sudi Najihah Sudi August 26, 2015
Ape la kejam sangat manusia nih.. tak suka sekalipun xyah buat mcm tu ler..

-----------------------------------------@---@---@------------------------------
Masa awal – awal mengandung, memang dah set berapa berat yang bakal naik. Tapi tak sangka, dah 38minggu, berat masih lagi di bawah target. Fuhhhh.. memang terbaik amalkan set hamil nih. DULU NAIK SAMPAI 22KG TAPI KALI NI 8KG JER WEH..
AnonymousAnonymous August 30, 2015
Elok tangkap je mamat ni.pastu ikt tngn dia dgn mercun n then bakar tngk jd apa.baru dia taw rasa cmne.ape bingai mk bpk bg mkn apa xtaw
Dr Ramlan Hamzah (Kaunselor Berdaftar) Dr Ramlan Hamzah (Kaunselor Berdaftar) August 31, 2015
Menyayat hati ... sampai hati beruk itu diperlakukan sebegitu ... hilangnya sebuah nilai kemanusiaan.
jinak jinak merpati jinak jinak merpati September 01, 2015
Sungguh sgt di sesalkan perangai manusia yg x berhati perut mcm ni, lebih teruk dari perangai binatang,
AZAHARI DAUD AZAHARI DAUD November 18, 2015
Ini lah gejala yg boleh terjadi bila hati tak pernah rasa kasih sayang dan tak memilikki kasih sayang .Semoga kita yg melihat kejadian ini diberi taufik untuk beroleh kasih sayang yg berpanjangan.

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.