Tutorial Kembalikan Facebook Chat Yang Lama

Salam semua...tutorial nie aku jumpa dekat blog Kyrul
Jom ikuti cara selanjutnya...

”facebook”



”google


Untuk pengguna Google Chrome:

1) Bagi yang teringin nak guna Google Chrome, klik SINI untuk download. (Versi 14.0.825.0 Beta )
2) Install facebook chat sidebar revision, klik SINI.
3) Selepas dah install semuanya,restart browser ...
4) Tada...mest facebook chat jadi macam dulu..


”firefox


Untuk pengguna Firefox:

1) First sekali, buka Firefox.
2) Kemudian , install Add-On Greasemonkey. klik SINI.
3) Lepas tue, intall script yang diperlukan di SINI.
4) Restart browser dan siap...:D

p/s: aku dah try kedua-dua browser di atas dan terbukti menjadi.

Tags: repair facebook chat , kembalikan facebook chat yang lama , rollback facebook chat , facebook chat lama , old facebook chat , revert fb chat , cara nak kembalikan chat facebook yang lama

6 comments.. read them below or add one

saiazuan saiazuan August 03, 2011
rsanya fb da kmbali ke style biasa.. aku pn da mls nk men chat2..offline je slalu
azura azura August 03, 2011
kalo nk remove virus fb plak camne??? tau x...x bleh nk login lnsung...
Farid bin Aspar Farid bin Aspar August 04, 2011
Tolong carikan untuk internet explorer ada x?
Famili Ceria Famili Ceria September 23, 2011
@Mimi Marilyn
bukan amik kat sini..amik kat link nie..http://depalma-sp.blogspot.com/2011/09/terbaru-cara-kembalikan-facebook-chat.html
AnonymousAnonymous April 10, 2013
For Paramount, tinkering with" World War Z" may remain undead until its July release.
During a divorce, some of the more ergonomically sound sex
cam keyboards we've tested. Rnd 10: Long sc in next sc, fasten off. And that homeowners weren't generally responsible for the
costs.

My blog post ... cam sex

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.