Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Assalamualaikum, dah lama tak join segmen dari blog Ben Ashaari. Hari ni, sebelum beliau tutup penyertaan baik korang join cepat-cepat sebelum pukul 8 malam japgi. Nak join? klik banner bawah ni.

sabani ashaari, nama sebenar ben ashaari, segmen ben ashaari, impian seorang blogger,

Nama saya Famili Ceria.. tiada nama sebenar.. tinggal di Kedah.. Masih study lagi di UniKL. Umur rahisa yer..ape lagi ea nk bagitau..yang tu jer kot..

Kelebihan blog ni dalam menyampaikan apa sahaja yang teringin dikongsi oleh saya tak kira lah dari bab isu semasa, agama, tips-tips dan sebagainya ..

Impian saya dalam menulis blog ni agar setiap pihak berasa mudah dan senang bila baca info dalam blog ini dan juga mahu ranking blog ni antara yang top di Malaysia ( tandanya ramai orang minat ) dan kalau boleh top kat Dunia jugak (tapi rasanya cam susah jugak sebab blogspot saja, lain la kalau domain dot com). Dan lainnya, teringin jugak dapat income lumayan macam kebanyakan blogger .

3 comments.. read them below or add one

AyuInsYiraH AyuInsYiraH September 18, 2014
ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
fadhil eda fadhil eda December 29, 2014
singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.