Octove.com Bagi Hadiah Iphone 4

Salam semua...hari nie Afif nak kongsi sikit pasal social network terbaru di Malaysia yang bernama Octove. Jom kita ramai2 join untuk memeriahkan lagi suasana di sana. Sebenarnya, tak rugi kalau hampa buat nie sebab kita dapat kumpul point jika kita komen, tambah rakan, upload video, gambar, lagu. Selain itu, bila kita buat group, pages, event pon kita dapat tambah point. Semua fungsi dalam Octove.com nie lebih kurang macam dalam facebook.

Mari join ramai2 dengan klik di  SINI



p/s: Jika anda nak tahu lebih banyak lagi bagaimana cara-cara untuk mendapatkan lebih banyak point,  anda bolehlah klik Seterusnya.

Activity Points Maximum Reset period
Invite Friends (for each invited friend) 20 100 1 day(s)
Refer friends (actual signup) 20 100 1 day(s)
Adding a friend 20 40 1 day(s)
Sending a message to other member 5 10 1 day(s)
Updating status 5 20 1 day(s)
Login to site (requires logout) 1 5 1 day(s)
Getting tagged 2 10 1 day(s)
Updating a profile photo 10 10 7 day(s)
Posting an attachment 25 50 1 day(s)
Posting a message to someone else 5 50 1 day(s)
Joining a network 30 30 1 day(s)
Liking something 5 50 1 day(s)
Commenting on a Video 10 20 1 day(s)
Uploading a new Video 25 50 5 day(s)
Adding a Song 25 50 1 day(s)
Creating a new music playlist 10 10 1 day(s)
Commenting on a playlist 5 10 1 day(s)
Upload an album 10 20 1 day(s)
Commenting on an album photo 5 20 1 day(s)
Posting a comment on an album 5 20 1 day(s)
Uploading a new photo 5 20 1 day(s)
Create a new event 100 100 5 day(s)
Joining an event 10 10 1 day(s)
Reply to Event discussion topic 5 20 1 day(s)
Create Event discussion topic 10 50 1 day(s)
Upload photos to event 20 20 1 day(s)
Create a poll 20 20 Never
Commenting on a Poll 1 10 Never
Create a new group 100 100 30 day(s)
Join a group 10 10 1 day(s)
Creating a Group Discussion Topic 5 20 1 day(s)
Replying to group discussion topic 5 20 1 day(s)
Promoting to officer status in a group 30 30 30 day(s)
Uploading a new photo to a group 5 20 1 day(s)
Nibble 3 50 Never
comment_pagevideo 5 20 Never
like_item 5 50 Never
page_create 100 100 30 day(s)



p/s: ok apa join...boleh tukar point dengan hadiah...lupa nak bagitau pulak..kalau orang yang daftar bawah kita dah cecah 345 orang dan jadi orang terawal,kita akan menang Iphone 4

{ 7 comments.. read them below or add one }

bluedianthus bluedianthus August 15, 2011
Wah, menarik juga ni..iPhone 4 tu..
Akan join kalau ada kesempatan..
syazwan tahir syazwan tahir August 15, 2011
wah entry yg menarik.. :D

thanks sudi singgah dan follow kt enciksyazwanpunyablok.blogspot.com

dh follow awk blik. :)
Razil Tahir Razil Tahir August 21, 2011
hm... nak iPad.. iPad xde?
Famili Ceria Famili Ceria August 21, 2011
@Razil Tahir
takde...kita start la dengan iphone dulu ..nanti baru ipad..
Bro Framestone Bro Framestone September 05, 2011
iPad akan datang.. tunggu ek
Famili Ceria Famili Ceria September 05, 2011
@Bro Framestone
wow..ipad pulak pasni...tak sabar..
AnonymousAnonymous February 07, 2013
I like what you guys are usually up too. This sort of clever work and
coverage! Keep up the good works guys I've included you guys to our blogroll.
my webpage: perfumes baratos

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.