Jom join bloglist AIDILFITRI BEN ASHAARI



jom join segmen abg Ben nie...best kot...boleh letak blog lain dalam bloglist kita...

{ 81 comments.. read them below or add one }

aimie amalina aimie amalina August 23, 2011
weeee!
salam kenai..

berminat nak tukar link bole?

http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
haslinda haslinda August 23, 2011
SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
HAFIZ   ROShDi HAFIZ ROShDi August 23, 2011
JOM TUKOR LINK NGN SAYER :)

http://storytentangcerita.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

TQ
Qaseh Qistina Qaseh Qistina August 23, 2011
ok..setuju..

cek my bloglist...salam kenal =)

http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
Zul Fattah Zul Fattah August 23, 2011
Okay.. jom tukar.. saya dah masukkan link blog awak dalam bloglist saya..
be frend k.. huhu

zulfattah.blogspot.com
Nadzirah K. Nadzirah K. August 24, 2011
thanks :)
saya dah letak awak dalam bloglist saya :)
Kaki Wayang Kaki Wayang August 24, 2011
SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN AWAK!!!

Url anda sudah dimasukkan dalam bloglist aidilfitri saya..tQ yer sebab berminat nak tukar link..

http://informations-the.blogspot.com/2011/08/betol-betol-hangat-jom-join-bloglist.html
BERT BERT August 24, 2011
tq dtg.. sudah folo n ltk link yee
::Miss Hearty:: ::Miss Hearty:: August 24, 2011
jom !! sy pon berminat nak tukar2 link ngan awk ^^ dah letak link awk dlm bloglist sy :)

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
Abhamz Abhamz August 24, 2011
salam, saya dah masukkan blog ni dlm sen bloglist kat blog saya...terima kasih.

http://www.abhamz.com
jehanfrhin jehanfrhin August 24, 2011
saya berminat tukar link dengan awak

http://jayhunt89.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
☀ Izzaty Hedry☀ ☀ Izzaty Hedry☀ August 24, 2011
zaty dh add link awak dlm bloglist zaty..;)
cikpuanhady cikpuanhady August 24, 2011
SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

http://www.ceritaindahkami.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
c genk bah ne c genk bah ne August 24, 2011
genk dah senaraikan awak dlm bloglist
Gen2Merah Gen2Merah August 24, 2011
Terima kasih sebab sudi request untuk tukar2 link dengan saya.

Saya dah masukkan awak dalam bloglist AIDILFITRI saye ye. Terima kasih. Salam ukhuwah salam Aidilfitri
Danielz Danielz August 24, 2011
saya minat gak :D

http://ohhsweeetttttt.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
aimie amalina aimie amalina August 24, 2011
weee
oredi follow+add dlm bloglist! =]
SITI NOORNADIYANA SITI NOORNADIYANA August 24, 2011
yana dah letakkan dlm bloglist. thanks! ^^
Pn. Sheila Pn. Sheila August 24, 2011
ok jom tukar... n dh folo hehe...
Izzul Amir Izzul Amir August 24, 2011
sy berminat :)
thanks !
Eddy Dce Eddy Dce August 24, 2011
ok...sudah masukkan dalam senarai bloglist dan sudah follow... :)

http://eddydce.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
Lia-De-Pinky-Leo Lia-De-Pinky-Leo August 24, 2011
kamu sudah ada dlm blog list aidilfitri saya..
pCL [p@kcikLie] pCL [p@kcikLie] August 24, 2011
ok sy jg, kita tukar2 link...sy akan masukkan ke dlm list jap lg.
msredcheesecake msredcheesecake August 24, 2011
saya pun berminat tukar link dgn awak....dah add dlm bloglist msred
yana yana August 24, 2011
sy da letak dalam bloglist sy :)

check it out ~http://yana-deebob.blogspot.com
FYA PELANG! FYA PELANG! August 24, 2011
FYA BERSETUJU :)
http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
intan intan August 24, 2011
ok brminat jgk..da letak dlm bloglist sy =)
http://qisatulhayati.blogspot.com
aimaniman aimaniman August 24, 2011
ok.. confirm.. pagi2 nie akak dah letak link blog adik..
http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidil-fitri-ben.html
tq
myhatiku myhatiku August 24, 2011
mekasih..myhatiku dah masukkan blog ini dalam blog list :)
follow sini jugak :)

http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
Mira Marcello Mira Marcello August 24, 2011
SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
LuN@_aiDi LuN@_aiDi August 24, 2011
hye!!

LuN@ pun setuju nak tukar link dgn awak ^^_
dan dah masukkan link blog ini
kedlm bloglist Aidilfitri di
http:/kisahkami83.blogspot.com ^^_
Azzah Azzah August 24, 2011
salam balas kunjungan,saya pun berminat tukar link dengan awak..
mizzkechique mizzkechique August 24, 2011
SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK...


nt check link awk dlm bloglist MK yer.. mekaseh.. =)
mama shifa mama shifa August 24, 2011
Mama dah masukkan awak dalam bloglist raya mama..
Dah masukkan mama blom?
Ni link mama: http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
ady ady August 24, 2011
ok tq..dh follow dan masukkan dlm bloglist saya. selamat hari raya

http://irrahady.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
Eema Eshya Eema Eshya August 24, 2011
Emma dah letak dalam bloglist =)

http://emmaeema.blogspot.com/
Rai Rai August 24, 2011
hai~

thanks ye..saya dah add awak dalam bloglist saya..

http://ourkizuna.blogspot.com
UpProfits UpProfits August 24, 2011
SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK..

http://eiz1004.upprofits.com/
Golden Rose Golden Rose August 24, 2011
SAYA JUGA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK...DAH FOLLOW AWAK BALIK...THANKS

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/08/aidilfitri-ben-ashaari.html
Alisya Alisya August 24, 2011
terima kasih..saya sudi bertukar link dgn anda..

follow sini. boleh check blogger aidilfitri ya.
eusaida_eda eusaida_eda August 24, 2011
slm... eda sudi tukar link ngan awk.. n balas kunjungan.. eda dh mskkn awk lam list eda :) tme ksh yea.
ezzah junsu ezzah junsu August 24, 2011
SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

hye kawan. :)
http://ezzaalias.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

FOLLOWED AND DONE THE BLOGLIST ! THANK YOU AND SELAMAT HARI RAYA. :)
izzah zubir izzah zubir August 24, 2011
Salam santai dari segmen BA.blog anda sudah ada dlm bloglist sy..anyways happy blogging!
Cik Purple Pinkypuff Cik Purple Pinkypuff August 24, 2011
Saya terima lamaran awk.. haha..:P awk masuk dlm bloglist raya saya jugak..:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
el-janna el-janna August 24, 2011
dah msokkan awk dlm bloglist kiter da~
Muhammad Ferdaus Zulkifli Muhammad Ferdaus Zulkifli August 24, 2011
same goes to me and sy dah letak ur blog dalam my bloglist..jom check:)

Kronologi Ferdaus
n.i.k n.i.k August 24, 2011
done! saye sudi tukar link ngan awk and dah msukkan awk dlm bloglist kite. follow back ye ;))


here : mysyazwanie.blogspot.com

salam ramadhan dan selamat hari raya ;))
cik Ida cik Ida August 24, 2011
dah listkan dlm bloglist ida..:)

thanks and salam kenal..
Panggil aku Han Panggil aku Han August 24, 2011
berminat dn dh masuk kn dlm list ^_^
cik sakura cik sakura August 24, 2011
cakk..cik sakura dah masukkan link blog anda di blog cik sakura..
Nur anisa =)) Nur anisa =)) August 24, 2011
sye juga berminat sheree link dengan kamoo..
http://cetitasaia.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
faridah nazurah faridah nazurah August 24, 2011
dah letakkan awk dlm bloglist sy :) thanks ye sbb sudi nak tukar link
Qynisma Qynisma August 24, 2011
blog anda dlm bloglist raya sy:) salam edulfitry & salam ukhwah :)
acadbobo acadbobo August 24, 2011
Da masuk list..singgah ye..
Famili Ceria Famili Ceria August 24, 2011
salam...semua blog yang saya singgah semuanya ada dalam bloglist Aidilfitri....

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin :)
myr amyra myr amyra August 24, 2011
jom....saya dah letak awak dalam bloglist saya... :)

http://myramyra89.blogspot.com/2011/08/om-join-bloglist-aidilfitri-ben-ashaari.html
raje carl raje carl August 24, 2011
baik lah ! saya setuju .. hehe
asri (asrirayrock) asri (asrirayrock) August 24, 2011
sya juga berminat tukar link dengan awak...
....D.i.A.... ....D.i.A.... August 24, 2011
SAYA BERMINAT TUKAR LINK DGN AWAK :)

http://littlenaddy.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
lieynanilaz lieynanilaz August 24, 2011
saya setuju tukar link..dah masuk dalam bloglist saya
....D.i.A.... ....D.i.A.... August 24, 2011
SAYA BERMINAT TUKAR LINK DGN AWAK :)

http://littlenaddy.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
**NH-Nurul Hidayah** **NH-Nurul Hidayah** August 24, 2011
awak dalam bloglist yuyue

http://pwencessyuyue.blogspot.com
nuhara nuhara August 24, 2011
hara berminat nak tukar link :) dahlah letak anda kat blog list dan folo sekali :)http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
Clara Clara August 24, 2011
Sdah add kamu di bloglist aidilfitri..

=)
hanyzham hadny hanyzham hadny August 24, 2011
tqvm sebab berminat dgn blog saya

saya dah masukkan blog awak dalam bliglist saya
W a n a Eiskay W a n a Eiskay August 24, 2011
Wana pun berminat bertukar link dengan awak. THANKS SEBAB SUDI NAK BERTUKAR LINK DENGAN WANA.. Awak dah masuk dalam bloglist Aidilfitri Wana. ;)

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/
Afiqa Dayana Afiqa Dayana August 24, 2011
saya berminat :)
dah letak dlm bloglist saya ^^

http://afiqadayana.blogspot.com/
Salim Harmanain Salim Harmanain August 24, 2011
jom tukar link.. :)

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
Nur Zulaikha Nur Zulaikha August 24, 2011
dah masukkan dlm bloglist sy..blh dtg jenguk..dah masukkan bloglist sy?
Missjajan Missjajan August 24, 2011
Saya setuju . Dah letak dalam bloglist . Tq

http://cikjajan.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
DEZAMAN COTTAGE DEZAMAN COTTAGE August 24, 2011
blog korang dah ada dalam list.....
http://www.dezamancottage.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html
Ahmad Ismi Ahmad Ismi August 25, 2011
Perkara yang saya dah lakukan:
FOLLOW AWAK. SO Please follow me back yerh
Dah update blog awak…Rajin2 lah mengupdate post yerw so nama awak paling atas dalam bloglist saya ^^V. berikut adalah LINK Saya
http://egyptdzulkarnain.blogspot.com/
Cik Bell Cik Bell August 25, 2011
Maaf.bell lambat beri respOn.

bell masukkan link blOg nie dlm blOglist aidilfitri ;)
Alia Natasha Alia Natasha August 25, 2011
nama awak saya dah masukkan di bloglist :) sila pergi check dengan kadar yang segera , takut saya tak letak lagi :) btw, jangan main tipuu naa ;D sila letak kita dekat bloglist awak jugakk . hee ~
semoga exchange links kali ini kita dapat jadi kawan :D
http://mynamealia.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.