Video Rompakan Bersenjata di Kedai Mamak Seksyen 15 Shah Alam 28 Ogos 2011



Salam semua...hmmm...dekat TV pon ada tunjuk sedikit shot yang berlaku di kedai Mamak tue...
Rakaman CCTV satu kejadian rompakan di sebuah kedai mamak, Seksyen 15, Shah Alam 28 Ogos lalu, mungkin budak-budak yang merompak ni tiada duit nak buat persiapan raya, so kepada anda semua berwaspada ketika lepak di restoran.







video



p/s:pergh..dah makin bahaya dok lama2 kat restoran...tamba2 lagi kalau yang dok suka online kat kedai mamak...melepas laptop camtu saja...

5 comments.. read them below or add one

Nyamuk Terbang Nyamuk Terbang September 08, 2011
dua hri lpas aku post psl bnda nie
bru hri nie kuar berita
:)
Famili Ceria Famili Ceria September 08, 2011
@Nyamuk Terbang
mgkin pemberita lambat cari berita tu..
pCL [p@kcikLie] pCL [p@kcikLie] September 08, 2011
haa tu la takut gak dok pekena 'makan' kat luar cmtu...harap jd iktibar dan sentiasa berhati2.
Mr.Baiz Mr.Baiz September 09, 2011
SAYA masukkan link awak kat entry ni..jom terjah,,,

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/09/assalamualaikum-selamat-sejahtera-semua.html
Mr.Baiz Mr.Baiz September 09, 2011
SAYA masukkan link awak kat entry ni..jom terjah,,,

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/09/assalamualaikum-selamat-sejahtera-semua.html

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.