Orang makan orang di China

on Wednesday, June 29, 2011

Masyarakat Kanibal Pemakan Daging Wanita di Cina, Sebuah desa terpencil di negara China, setiap tahun menjelang imlek, mereka akan melakukan pesta pemotongan daging secara besar-besaran.Karena bagi mereka, DAGING merupakan makanan mewah yg susah dijangkau. Sehingga mereka hanya bisa memakannya setiap tahun sekali saja dan hanya pada hari imlek tersebut.Desa terpencil ini berada di negara china. Walau terpencil, namun setiap wisatawan yang ingin ke salah satu tempat wisata di china, bakal melewati desa tersebut. Jika ada wisatawan tunggal yg melakukan perjalanan, mereka biasanya akan numpang nginap di rumah warga desa tsb.




Jika mereka menemukan wisatawan wanita, mereka akan menangkap si wanita tersebut kemudian di ikat dan dilarang keluar rumah. Si wanita tersebut akan diberi makan dan tempat tinggal gratis oleh warga. Apabila wanita tersebut masih VIRGIN, mereka ga boleh mendekati lelaki lainnya. Karena bagi mereka, bagian SENSITIF wanita akan lebih wangi dibanding yg bukan virgin. Sehingga harus menjaga mereka supaya tidak ditindas oleh laki-laki lain.
Ketika menjelang imlek, wanita tersebut akan dibunuh dan badan dia akan dijadikan DAGING PERSEMBAHAN oleh warga mereka. Wanita yang tadinya diculik oleh warga akan di cuci bersih terdahulu hingga dicabut seluruh bulu dibadannya.
Kemudian wanita itu di telanjang dan kaki tangannya diikat ketat dan dibawa ke tempat persembahan mereka, kemudian akan dilanjutkan upacara pemotongan. Berikut ada beberapa foto proses pemotongan :

Desa tersebut memiliki aturan, jika lelaki yang mau menikah, mereka mesti menikah dengan wanita dari desa sendiri. Karena perempuan diluar hanya digunakan untuk dimakan saja. Anggapan warga desa tsb, wanita dari luar hanya boleh dimakan ga boleh di nikahin. Haram bagi mereka.

Wanita diatas ini pada saat akan dipotong, dia hanya menangis tanpa teriak. Karena dia telah tau tiada org yang akan menyelamati dirinya. Wanita tersebut akan dipotong lehernya terdahulu supaya berhenti bernafas.


Wanita yang dipotong tersebut berumur 20-an. Dia rupanya adalah seorang karyawan di kota. Karena dia berhenti dari pekerjaannya dan setelah 1/2 th masih belum mendapatkan pekerjaan yang cocok, sehingga dia bermaksud untuk berlibur sejenak menikmati hidup.


Sumber:http://albenizibenz.blogspot.com/2011/01/masyarakat-kanibal-pemakan-daging.html
Ranking: 5

{ 51 Comments... read them below or add one }

  1. hahaha.
    pening pale makcik tgk gambar tue.





    jom singgah n follow belog fyna.
    :)

    ReplyDelete
  2. apa nama kampung ni?menakutkan la...mn bleh wat mcm tu!x de undang2 ke?ni yg rasa mcm nk cancel tiket flight nk ke china ni....

    ReplyDelete
  3. Nampak macam photoshop je T___T

    ReplyDelete
  4. ya allah..kiamat dah dekat..manusia semakin melampau..sanggup makan daging manusia..

    ReplyDelete
  5. photoshop lbih ni..spe pcye mmg bodo..

    ReplyDelete
  6. da nme pon kanibal...mengerikan.

    ReplyDelete
  7. Sekarang baru aku paham kenapa wanitaa di cina banyak yang menghilangkan dara mereka.

    ReplyDelete
  8. betul je ni? ni dah mcm org xde tamadun. pemikiran org zaman batu.

    ReplyDelete
  9. gambar nmpk macm edit je..ce tengok kat gmbar tangan org yg memotong tu....

    ReplyDelete
  10. terus pening kepala tengok gambar nih.. adoiii..

    ReplyDelete
  11. yeke ni...ade gambar yg mcm x real...

    ReplyDelete
  12. hmm.x taw la btol ke x..klu btol..simple jer..prgi ke kmpung tu rmai...bwak ape yg ptut(pnah maen left 4 dead,pnah tgk cite resident evil,hahahah)hapus kn mereka dari muka bumi ini!!!!

    ReplyDelete
  13. PHOTOSHOP LA NIE... NMPK SGT...

    ReplyDelete
  14. photoshop laa =.=
    yg pecaye ni pehal lak =.='

    ReplyDelete
  15. nampak sangat picture tipo!

    ReplyDelete
  16. agok2 r nok plawok pon!!!

    ReplyDelete
  17. sapa2 yg kata photoshop tu , cuba tunjukkan kat bahagian mana yg nampak palsu ...??? bukan semua orang pandai photoshop ni?? kalau setakat nak melalak photoshop!!! photoshop !!! anak aku yg umur 3 tahun pun pandai .

    ReplyDelete
  18. menakutkan bila manusia boleh makan manusia..

    ReplyDelete
  19. syoknya. best kalau dapat potong mcm tu.

    ReplyDelete
  20. photoshop je pun...cam gampang...

    ReplyDelete
  21. ERMM...BENGAP JE..DR WAT POTONG BAEK WAT PMPN SIMPANAN..SEDAP PON DAPAT..DR MAKAN DPT PE..FAKE YALL!!

    ReplyDelete
  22. gile cool,, x nk macam sial plak an.. rase cm nk bunuh je diorang ni pkai AK-47

    ReplyDelete
  23. GMBAR EDIT JA NIE... TGK TGN ORG YG NK PTONG 2 PON BLEH TAW...

    ReplyDelete
  24. @Anonymous

    hahaha,mati2 ak igt btl td. lahanat, rupenye photoshop.

    dah mcm cerita predator da ak tgk.lol

    ReplyDelete
  25. photoshop r.... aku pon bleh wat..lg real..hahah.. bodoh..klu ade dh lame dorng ni kne bom dari atas..haha.. photoshop tahap drjah 2 je ni..hahah!!

    ReplyDelete
  26. gambar tak real dan rasa kurang nak percaya pada gambar tu LOL

    ReplyDelete
  27. ape da xde bnde laen ke nk mkn...ish5

    ReplyDelete
  28. not a photoshop, i've receive a clip video about this thing in my e-mail..very scary...the lady did not cry even tried to escape....truly she came from other village for something, but not her lucky day....in the clip vedeo theres 4 female being slaught by the eldest n they drink their blood for sucsess or something seroiusly stupid. you all may said this is fake but, honestly it's real. i dont want to tell you the title of the clip...it will make you un able to sleep or eat or anything in mind to control.

    ReplyDelete
  29. for some ritual actually.

    ReplyDelete
  30. hanyalah gambar2 yang diedit......cuba lihat betol2 gambar ke-3.....tangan orang yang sedang memotong tu masuk ke dalam peha wanita yang dipotong......dan kakinya juga berakhir dengan kabur.....mungkin orang2 ni sedang memotong haiwan tertentu dan digantikan dengan gambar manusia......
    we were talking about human....the ones who take the video also a human,the one who put the clip into the web,also human....we also human.....if the village really exist,I consider that the village was really famous for their cannibalism and no action have to be taken as it's their tradition......but,is this for real?just think......

    ReplyDelete
  31. Kencing jela gmbo ni,,edit lby..jgn nk pengaroh owg dgn cr cmni..aptb

    ReplyDelete
  32. Gambo ni FAKE lah...FAAAAKKKKKEEEE.....

    ReplyDelete
  33. ga usah percayaama tuh gamabar
    ga ada yg benar
    coba diperhatikan degan teliti

    .. hahahahaha................

    cara ngeditnya... masih dibawah......
    masih perlu tambahan ilmu...

    ReplyDelete
  34. Sian amoi tu..putih2 cantik2 kena potong..Rse nk selamatkan je

    ReplyDelete
  35. tu la pasal.. lau aq laa kan.. aq slmt kn jer...wat bini jerk.. hehehe

    ReplyDelete
  36. hmmmmmm Not comment................

    ReplyDelete
  37. ga tega gw liat th gambar

    mau gw bantai tuh orng yg bunuh th cewe

    ReplyDelete

 
© dePalma SP | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO